Doresti sa efectuezi o programare online pentru test psihologic permis auto in 2 minute? VREAU PROGRAMARE ONLINE

AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI

aviz psihologic ambarcatiuni

Aviz psihologic ambarcatiuni: Cabinetul Individual de Psihologie Davidescu Mihaela este autorizat in vederea efectuarii de examen psihologic pentru obtinerea avizului psihologic permis barca agrement pentru conducatorii de ambarcatiuni la scolarizarea acestora, acesta reprezintand  o conditie pentru inscrierea la cursurile de autorizare.

Conform reglementarilor actuale, ambarcatiunea de agrement este orice ambarcaţiune, indiferent de tip şi de modul de propulsie, al cărei corp are lungimea de 2,5 m până la 24 m şi care este destinată utilizării în scopuri sportive şi recreative. Ambarcatiunile de agrement pot fi cu motor sau vele, iar certificatul de conducator ambarcatiuni va avea stipulata categoria de ambarcatiuni, in functie de zona de navigatie permisa. Detalii

Autoritatea Navala Romana este institutia abilitata sa realizeze certificarea si examinarea personalului navigant maritim, inclusiv a conducatorilor de ambarcatiune de agrement.

In vederea inscrierii la sesiunea de evaluare, candidatul trebuie sa prezinte adeverinta care sa ateste ca este apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducere ambarcatiuni, mai exact avizul psihologic permis barca agrement si adeverinta medicala apt conducere ambarcatiuni de agrement.

Avizul psihologic pentru examen ANR si certificatul medical conducere ambarcatiuni  au o valabilitate de maxim 3 luni de la data efectuarii si trebuie depus in original la autoritatile abilitate. Vezi clinica medicala autorizata

aviz psihologic barca Examenul psihologic ambarcatiuni se efectueaza in vederea mentinerii sigurantei navigatiei si pentru a stabili daca solicitantii detin aptitudinile cognitiv-senzoriale si motrice corespunzatoare si, de asemnea, ca dovedesc echilibru emotional, constientizeaza riscul si au responsabilitatea necesara efectuarii unei astfel de activitati. Certificatul medical conducere ambarcatiuni atesta starea de sanatate corespunzatare, in special din punct de vedere al acuitatii vizuale si auditive. Certificatul psihologic conducere ambarcatiuni este timbrat in conditiile legii.

Avizul psihologic conducator ambarcatiune trebuie sa fie eliberat de catre un psiholog specialist in psihologia transporturilor, iar adeverinta medicala se elibereaza de catre specialitatea medicina de familie, conform ordinului 527/2016.

 

 

 

APEL TELEFONIC